Dagen efter Midsommarafton

Det är för närvarande lugnt i Frösunda, dagen efter en av årets värsta fylledagar. Hörde på radion nu på morgonen att det varit stökigt runt om i Stockholmsområdet men tydligen har det inte hänt något allvarligt här i Solna kommun. Det enda som hördes i mitt bostadsområde i går kväll var en grupp vuxna människor som spelade fotboll på gården här utanför. De höll på sent och när de var klara satt de runt en eld här utanför och pratade. De störde inte särskilt mycket vilket var skönt så jag kunde somna utan problem.

Fick ett städryck igår eftermiddag och rensade ut gamla kläder som låg och skräpade i en garderob. Var iväg nu på förmiddagen och bar iväg dem till containern som står längst ner på vår gata. Den var överfull. Tyvärr kommer den bara stå kvar cirka en vecka till eftersom den bara funnits uppe varefter de nybyggda husen på min gata blivit klara för inflyttning.  Några grovsoprum i husen vill föreningen inte ha för “det skulle bli en onödig kostnad för föreningen”. Undrar i så fall var alla grovsopor kommer ta vägen när den sista containern nu snart försvinner?

containern.jpg

Andra bloggar om: , , , ,

3 Responses to Dagen efter Midsommarafton

 1. […] dessa sopor Så där, nu är containern som jag skrev om i mitt första inlägg borta. Det kommer inte komma en ny container heller eftersom alla hus är färdiga på gatan och […]

 2. Frosundakillen skriver:

  Hej!

  Håller med dig, det är väldigt dåligt med parekeringsplatser här. Tänkte blogga om det snart faktiskt, då ska du få läsa en av anledningarna som jag hört om varför det blivit så här.

 3. Perre skriver:

  Hej!

  Kul att läsa om dig i Frösunda!! Du kommer märka flera ”underligheter! inom Frösunda vad tiden lider!! Tex när dina kompisar kommer med bil för att hälsa på dig!! Var ställa den??? i Solna C???…. mm mm!! Ha det gott!! Hoppas vi hörs!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: