Thelins

Här i Frösunda ligger Thelins konditori. Det är ett väldigt fint, modernt och fräscht konditori där de säljer kakor, tårtor och bakelser av hög kvalitet. Särskilt deras semlor är goda, så goda att jag längtar efter att få köpa dem nu mitt i sommaren. Då ska man komma ihåg att jag innan dess inte alls tyckte om semlor och åt det bara om jag blev bjuden på jobbet eller hos vänner. Det har alltså skett en total omvändning. Dock tycker jag det är trist att de inte har någon ordentlig prislista så man kan inte se någonstans vad sakerna kostar utan måste fråga om det. Men det kanske kommer det också.

Thelins

Andra bloggar om: , , , ,

Annonser

4 Responses to Thelins

 1. Frosundakillen skriver:

  Per, tack för informationen. Kände faktiskt inte till att det finns ett gym här. Är fortfarande relativt ny i området och det återstår säkert mer att upptäcka.

 2. Per skriver:

  Det finns faktiskt gym vid Frösundaviks allé 15 i Frösundavik. Max 5 minuters promenad från Frösunda. Det är Sturebadet Haga som håller till vid Radison Sas.
  Kanske inte jordens billigaste gym men trots allt ett gym.

 3. Frosundakillen skriver:

  Hehe, ja du får komma hit och hälsa på. Det är verkligen jättemysigt här. Något gym finns det dock inte, däremot kan man promenera runt Brunnsviken och få motion den vägen.

 4. Roger skriver:

  Hoppas det finns ett bra gym eller en bra joggingrunda i närheten också. Det kan behövas om du börjar sukta efter semlor och andra godsaker i tid och otid. 😉

  Du får Frösunda att låta som ett litet paradis, även om jag inte tror att det klår Hammarby Sjöstad. Får nog åka ut till förorten och undersöka saken någon dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: