Varning för att bada

Bäcken på innergården som sedan några veckor tillbaka är klar har fått varningslappar uppsatta vid bron som går tvärs över. Det är NCC som varnar för att vattnet inte är rent att bada i. Det är verkligen bra att de varnar, för det var fullt med småbarn som badade i den lilla rännilen av vatten första helgen som bäcken var klar. Detta trots att föräldrarna var med, men de förstod nog inte att det inte var rent vatten som flyter där. Snart är även dammen klar, den ser färdig ut men det är fortfarande stängsel runt den. Hoppas den hinner bli klar innan det blir allt för dåligt väder ute. Läs tidigare artiklar om bäcken och dammbygget här och här.

 Varning för bad

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

2 Responses to Varning för att bada

  1. Frosundakillen skriver:

    Jag håller med om att dammen inte är bra för alla småbarn i området, men som du skriver själv: Detta visste vi alla om när vi köpte lägenheterna för snart två år sedan.

  2. maria skriver:

    Hej!
    Frågan är väl snarare hur föräldrarna skall kunna hålla barnen borta från denna oemotståndliga lilla rännil vatten? Som mor till en 18 månaders och en 3åring har jag av bitter erfarenhet och många blöta skor lärt mig att hålla mig borta från er gård! Hur estetiskt och miljövänligt detta bygge än är så är det vansinne med så mycket små barn i området. För att inte tala om vad som händer när de rikver staketet till dammen…
    Misstänker att flera småbarnsföräldrar redan lämnat in diverse motioner till brfstyrelsena i detta ämne. I gengäld var planerna ingen hemlighet när familjerna köpte sina borätter för 1-2 år sedan, så problemen med dammen kan ju inte komma som en blixt från klar himmel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: