Lokaltidningen kom i veckan

Lokaltidningen kom för några dagar sedan i postfacket. Det ska den göra varje vecka men så har inte varit fallet, tror det är tre veckor sedan den kom senast. Vet inte om det bara är i området där jag bor som det är så eller om det är hela Frösunda som blivit utan. Det är väl inte världens bästa tidning så det är inte jättehemskt att den inte alltid kommer, men ibland står det intressanta saker där om vad som händer i Solna. Som i senaste numret till exempel, där står att försäljningen av blommor på Solna torg vid T-banan ska upphöra. Det vore ju trist för risken är att det blir ett öde betongtorg istället. Dessutom kan man läsa att det är ”Stadens dag” idag, vilket innebär en massa rundvandringar och visningar i hela Solna kommun. Det är till och med en stadsvandring här i Frösunda idag, hoppas många kommer och vill se vår fina stadsdel.

Andra bloggar om: , , ,

2 Responses to Lokaltidningen kom i veckan

  1. Frosundakillen skriver:

    Precis, det är det jag misstänker. Det brukar ofta bli så att de som delar ut lokaltidningen slarvar. Så var det där jag bodde förut till exempel.

  2. Anonym skriver:

    Att du inte fått någon tidning beror nog på att de som ska springa runt och dela ut inte riktigt gjort sitt jobb på sistone. Du har kanske sett buntar med reklam och tidningar ligga vid någon port på gatan, det är dessa som borde ha delats ut… Bra att utdelaren/utdelarna vaknat till nu alltså 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: