Varmt Solna Centrum 2

Nu har veckans nummer av Mitt i kommit, och där fastnade jag för en liten insändare som tar upp en sak jag tidigare skrivit om här, nämligen att det är för varmt i Solna Centrum. Läs mitt inlägg om detta här. Jag tycker det är bra att det är fler som uppmärksammat detta och inte bara jag. Jag tycker det är extra jobbigt på vinterhalvåret då de flesta har tjocka vinterkläder på sig och man går inne i Solna Centrum och blir varm. Värmen behöver inte vara så hög då besökarna är klädda för att klara minusgraderna ute, man ska väl inte behöva ta av sig ytterkläderna när man är i ett shoppingcenter och handlar? Jag kan bara jämföra med Kista Galleria där det är lagom temperatur året runt, trots att det är väldigt mycket folk i rörelse där på helgerna. Ett annat argument för att sänka värmen i Solna Centrum är att man sparar på energikostnaderna. Dessa pengar kan Solna kommun sedan använda till bättre saker. 

Varmt Solna Centrum

Andra bloggar om: , , , ,

5 Responses to Varmt Solna Centrum 2

 1. Sandra skriver:

  Hej!
  Tack för dina inlägg!! Är det fortfarande varmt där eller är det mycket bättre nu?

  • Frosundakillen skriver:

   Hej! Märker ingen större skillnad nu jämfört med 2007. Det är fortfarande varmt i centrum, men jag bryr mig inte så mycket längre för jag är så sällan där numera. Ser fram emot att stora, luftiga Mall of Scandinavia ska öppna, då behöver jag aldrig mer besöka Solna Centrum.

 2. Roger skriver:

  Det är inte Solna stad som äger Solna Centrum, det är ett fastighetsbolag som heter Rodamco och som är specialiserat på att äga köpcentrum i hela Europa. Bara kring Stockholm äger Rodamco Täby Cenrum, Solna Centrum, Forum Nacka, Väsby Cenrum, Haninge Centrum och ett gäng till. Så det är i alla fall inte dina skattepengar som går till uppvärmningen, det är Rodamcos pengar. Men det utesluter å andra sidan inte att det kanske är dags att dra ner på temperaturen. 🙂

 3. hm skriver:

  Men jag tror inte riktigt det här är något Solna Stad har hand om. Testa att skicka ett mail till de som har hand om Solna Centrum istället. http://www.solnacentrum.se, där finns det säkert någon mailadress du kan nå dem på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: