De boende lider

Nu är det bevisat! De boende kring Råsundastadion i Solna lider varje gång det är match där eftersom det nästan alltid är bråk och fylla i samband med matcherna. I senaste numret av Mitt i Solna kan man läsa hur några av de som har villor i närheten av Råsundastadion upplever AIK:s hemmamatcher. En kvinna ser till att vara borta de kvällar AIK spelar, till och med över natten. Andra berättar att de stänger in sig i sina bostaäder och håller sig hemma hela kvällen på grund av att de inte vågar gå ut eftersom det är så mycket bråk utanför. En man berättar att supportrar pissar i hans buskar som han har i trädgården. Jag antar att dessa personer blir glada när den nya nationalarenan är färdig, då kan Råsundaborna äntligen få lugn och ro.

Andra bloggar om: , , , , ,

4 Responses to De boende lider

 1. Klocktornet skriver:

  … Frågan är vad som händer med oss frösundar? Arenan kommer att ligga i omedelbar närhet med direkta gång-, cykel- och bilväg över. Jag har mejlat såväl Anders Gustâv och Lars-Erik Salminen. Båda försäkrar att nya arenan skall bli så mycket säkrare med insläpp och utsläpp och kontroll runt arenan. Problemet är ju inte det – utan att huliganerna slåss lite var som helst på lite lagom nära avstånd från arenan och fyllan som kommer runt arenan följer med. Jag vill se att man först klarar av att förinta huliganismen och den stora nedskräpningen och skränet kring nya arenan innan jag tror på att SvFF, Solna, polisen med flera fixar detta.

 2. Hannebergarn skriver:

  Men det kommer ju bli tryggare med den nya stadion. 🙂

 3. Frosundakillen skriver:

  Jo, jag håller faktiskt med dig, de som flytatde dit kände ju till att Råsundastadion låg i närheten. Så de måste ha insett hur det är när det är match.

 4. Roger skriver:

  Förmodligen stod Råsunda stadion där när de flyttade in. Men de kanske har rätt att klaga ändå. 🙂

  Och när nya arenan är klar blir det nya grannar som störs. Idioter kommer nog alltid att dras till fotboll. Vanligt vettigt städat folk också – men tyvärr spelar det ju inte så stor roll om det är 31.000 familjefäder där om det också är 1.000 puckon som vill skrika, vandalisera, slåss och bete sig som grottmänniskor också. Puckona kommer alltid att märkas mest…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: