Kista Galleria

Lämnade Frösunda idag för att handla de sista sakerna innan jul i Kista Galleria. Jag var kritisk till nya Kista Galleria när det invigdes för cirka fem år sedan, men jag har märkt att jag åker dit och handlar allt oftare. Allt som man behöver finns där, och det är rent, fräscht, ljust och känns modernt. Även då det är mycket folk där blir det aldrig varmt eller känns trångt, just därför att gallerian är så luftigt byggd. Jag har ju gillat Solna Centrum väldigt mycket men det senaste året har jag ändrat mig ganska så radikalt. Solna Centrum är mysigt, men utbudet där är ganska så kass jämfört med Kista. Exemplvis så finns det bara en enda, extremt liten och dyr affär med datortillbehör i Solna Centrum, medan det i Kista Galleria finns en stor Onoff butik och en vanlig affär som säljer datortillbehör. Urvalet av kläder är dessutom betydligt bättre om man jämför med Solna eller inne i stan. I Kista Galleria hittar man enkelt de storlekar och färger man vill ha, medan det mesta är urplockat inne i stan eftersom så många människor river och sliter i allt där. I Solna Centrum finns knappt något att välja bland från början. Så till er som vill ha mycket mer att välja på jämfört med vanliga förortscentrum samt inte orkar springa runt inne i stan rekommenderar jag Kista Galleria.

Kista Galleria

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 Responses to Kista Galleria

 1. Signe Tillisch skriver:

  Solna C är dessvärre trångt å man blir alltid förbannad över de olika gångarna å man hittar ingenting.

  Kista är förviso enkelt att hitta i, men å andra sidan är det ALLTID så förbannat mycket folk där och barnvagnarna är ALLTID ivägen.
  Så i Kista blir man förbannad på folk istället.

  Mörby Centrum är förvisso slitet å nästintill fallfärdigt. Men å andra sidan hittar man alltid och det är aldrig massa barnvagnar ivägen å kön på bolaget är istort sett obefintlig.

  Dessutom är det enklare som bilburen Frösundabo att åka till Mörby…
  Så Mörby får det bli för min del när man ska vardagshandla, d.v.s. livsmedel, apotek eller systembolag. Kläder å sånt går såklart inte att handla i Mörby. Men då får man väl variera sig eller kanske för en gångs skull åka in till Stockholm.

 2. matthe skriver:

  Väsby centrum är helt klart nästa stora, kom till väsby! Finare än så här har det aldrig varit och finare blir det..!

 3. Hannebergarn skriver:

  Tvärtom, Solna Centrum är både mysigt och man hittar det man vill hitta.
  Kista = stort, tråkigt så man inte hittar något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: