Så var vintern

Denna skylt möter man när man går från Solna Station till Frösunda. Jag kunde inte låta bli att fotografera den igår eftermiddag när jag kom från jobbet. ”Ej vinterunderhåll” står det och med tanke på att det nästan varit vårväder denna vinter så lär inte informationen ha varit särskilt intressant. Jag tycker bilden fångar hur årets så kallade vinter varit.

Vinterskylt

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

6 Responses to Så var vintern

 1. Mathias skriver:

  Give Rogge a break va, han vill inte ha ordentliga vintrar helt enkelt, utan hellre ha lite slask/regn o plusgrader etc. Jag tror dock inte han förespråkar miljöförstöring.

  Men själv vill jag oxå ha en rejäl vinter… Det var 2 år sen jag senast promenerade på isen på brunnsviken i strålande sol 😦

 2. Perre skriver:

  Ja du Roger! Ta du en extra sväng med bilen och låt den stå på tomgång under natten! Åk på en weekendresa till Bejing och en påskresa till Bankock så att du bidrar ordentligt till att förändra klimatet på lång sikt! Ditt bidrag till att permanenta årets dåliga vinter applåderas nog bara av idioter och dårar!

 3. Roger skriver:

  Jag fick nog av vintrar under 23 år i Norrbotten och är faktiskt väldigt glad att slippa snö och kyla. Snö och kyla är grymt överskattat. Visst, ett par skiddagar i fjällen är ju okej, men till vardags… nä, vet ni vad…

  Snön som knarrar under fötterna hamnar ju också i skorna, kall och blöt. Och knarrar snön så betyder det är det är j**ligt kallt, öron som är som isbitar och luftrör som fryser till is när man andas. Nä, ner med vintern. Hoppas vi får ha det såhär på ”vintrarna” i all framtid. 🙂

 4. Frosundakillen skriver:

  Precis Matthe, jag gillar också rejäla vintrar. Vill hellre att det är lite kyligt ute än varmt och kvavt. Snö fräschar dessutom upp landskapet och det blir så fint.

  Och jag vet att skyltarna står där året om. Syftet med bilden var att det ser kul ut med en skylt som säger att det inte är vinterunderhåll när det är februari och helt grönt och soligt ute.

 5. Matthe skriver:

  Är du allvarlig O.o, det är vintern som gör året!
  En kall vinter, mindre sniglar, mindre fästingar dessutom fint att titta på och det knarrar mysigt under skorna när man strosar till bussen på morgonen!

  Och Inte sa han väl något om att skyltarna skulle tas bort bara att de det här året var lite irrelevanta?

 6. m skriver:

  Så du tycker att Solna Stad ska ta bort dessa skyltar varje sommar för att det inte är vinter? Men Snälla någon. Det fattar du väl att man inte kan göra. För du vill väl inte att dina skattepengar ska gå till sånt? Eller??

  Men ja det är skönt att det ej har varit någon riktig vinter 07/08! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: