Lakrits från Amarelli

Från Italien kommer en väldigt fin lakrits som kallas Amarelli. Den är gjord på äkta lakritsrot och är berömd för sin kvalitet. Jag älskar ju lakrits och när jag fick reda på att denna lakrits fanns köpte jag en liten ask inne i stan i en delikatessaffär. Lakritsen var verkligen god, men inte söt eftersom sorten jag köpte var naturell. Förra veckan beställde jag mer Amarellilakrits från en importör i Sverige och den kom idag i postlådan. Beställde två askar med smaksatt lakrits. Ville prova om den smaksatta också var god och det var den så klart. Jag kan rekommendera er som gillar lakrits att testa. Amarelli är dyrare än vanlig lakrits men det är värt priset. Besök Amarellis hemsida där man kan se alla sorter som finns. För att läsa en artikel på svenska om Amarellis lakrits kan ni besöka denna sida.
Lakrits från Amarelli

Lakrits från Amarelli

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

9 Responses to Lakrits från Amarelli

 1. Quaid skriver:

  Härligt, vad kul att läsa om denna lakrits. Den är sååå god!

 2. […] gör denna nischning att inlägg som inte har anknytning till Frösunda känns fel i mina ögon. Inläggen kan för all del vara intressanta men under Frösundaflaggan […]

 3. Frosundakillen skriver:

  Som jag skrivit förut så hinner jag inte skriva inlägg lika ofta som jag brukade.

 4. Rasmus Vretman skriver:

  Vad händer med bloggen? Flera dagar med totalt dö läge utan inlägg?

 5. Frosundakillen skriver:

  Camilla, jag håller med. Jag är inte mycket för snobberier gällande mat, älskar också vanlig Malacolakrits. Men ibland är det kul att prova något annorlunda. Östermalmsfasoner är verkligen inget för mig.

 6. Camilla L skriver:

  Lakris för adeln är inget som tilltallar mig. Jag gillar klassiskt ”arbetar lakris” från Malaco. Billigt, enkelt och gott. Man behöver inte trassla till det. Hög borgerligt godis tror jag annars säljer bäst till 90+ tanter på övfre Östermalm. Man alla har vi olika smak.

 7. Roger skriver:

  Själv är jag gravt beroende av RJ’s Natural Licorice, som kommer från Nya Zeeland och som brukar säljas i min lokala delikatessaffär. Grrrrrymt god. Men det ska vara den naturella versionen – lakrits ska inte smaksättas, det är en styggelse. 🙂

 8. Frosundakillen skriver:

  Hej!

  Kul att du hittade min blogg, hur gjorde du det?

  Lakritsen är jättegod, märkte inte att jag fick en större ask. Men jag gör ju i gengäld reklam för era produkter så vi vinner alla på det. =)

 9. Hej!
  Kul att du gillade lakritsen. Vi har fler produkter på gång, bl.a. isländsk lakrits och om distributionen funkar förhoppningsvis även finsk tjärlakrits snart.
  Tror förresten att vi skickade fel Sassolini till dig, men nu fick du dubbelt så mycket för pengarna istället för plåtasken med 40gr ;)=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: