Fina bilder på Hemnet

Kollade runt på Hemnets hemsida för att se bostäder till salu i Solna. Nej, jag har inga flyttplaner men det är kul att se värdet på bostäder här i området. Hittade bland annat denna fina bild från en av annonserna, den är riktigt snyggt fotograferad.

Frösunda Hemnet

Frösundabild

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

6 Responses to Fina bilder på Hemnet

 1. ThomaS skriver:

  Å tänk att regementet på Frösunda V. fanns redan när Gud skapade jorden. I bibeln står att läsa, ”När Gud skapade Jorden fanns Ing 1.”
  I övrigt kan meddelas att Frösundakillen disponerar dokument om det historiska Frösunda.

 2. Klocktornet skriver:

  HL.

  Aha, Annelund! Tänk så svårt det är ibland.

  Thanx.

 3. HL skriver:

  Till Klocktornet:

  Frösundagårdarna är ett samlingsnamn på fem gamla gårdar i Solna: Stora Frösunda, Lilla Frösunda, Charlottenburg, Frösundavik och Annelund

 4. Klocktornet skriver:

  Apropå finfina bilder …

  … riskerar jag att gå helt O.T., men jag tar risken. Här är månne något att gnugga frösundarnas (och andras) geniknölar;

  Såg på en gammal karta på internet att området (troligen delar av området) Frösunda benämndes 1846 som ”Armelund”. (Eller kan det vara så enkelt som att det egentligen står ”Armélund” och är en hänvisning till en militär lund i området?)

  Någon som vet mer om detta Armelund? (Har naturligtvis [sorry] inte kollat i böckerna om Frösundagårdarna – kanske finns något däri.)

  Skall detta flyttas till bättre plats eller ingen plats alls (raderas) har jag full förståelse och ursäktar mitt OT-inlägg.

 5. Roger skriver:

  ThomaS: Det går alldeles utmärkt att köra mc där idag också. Gräsmattan är så mycket offroad som det blir. Lite höstregn på den där, några rejäla rivstarter och du har rena rama novemberkåsan där i Frösunda! 🙂

 6. ThomaS skriver:

  Nog är det en fin bild och ett fint bostadsområde i mångt å mycket. Men visst var det mycket roligare när skogen stod stolt och stigarna slingrade sig runt kullen och området och vi kunde träna, utbilda, köra offroad och enduro med våra motorocyklar. FMCK Stockholms klubbhus ”Klangen” låg precis mitt i din bild. Suck… Det var bättre förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: