Desperat reklam för gym

Daniel Westlings gymkedja Balance öppnade här i Solna tidigare i vintras. Det är en stor byggnad som ligger invid Solna Station. Frågan är dock hur bra det går för gymmet, nedanstående reklamblad kom i brevlådan nu i veckan. De erbjuder fri träning på Balance i Solna under juni månad för alla som har ett medlemskap i andra gym. Enligt mig är det ett deperat försök att få nya kunder vilket betyder att gymmet kanske inte är särskilt välbesökt.

Balance Gym

Balance Gym

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

6 Responses to Desperat reklam för gym

 1. Frosundakillen skriver:

  Jag finns på riktigt, bor i Frösunda och trivs jättebra här. Varför tror du att detta är en ironisk blogg? Tvärtom så är ju syftet med bloggen att vara seriös.

 2. Daniel skriver:

  Är detta en ironisk blogg eller finns du på riktigt?

 3. Roger skriver:

  Du är nog 25 år för gammal för Mora Träsk. Det finns ju gott om kids i Frösunda, det brukar du ju själv påpeka, så publiken finns nog.

  Jag förstår om du inte lockas dit, men det är nog mest för barnfamiljer. Dessutom är det ju bra att det finns någon som tar tag i saker och fixar en Frösundadag. Om alla bara sitter hemma på kammaren och är missnöjda – som du och jag – händer det ju inte mycket… 🙂

 4. Frosundakillen skriver:

  Haha, ja jag kommer skriva om Frösundadagen. Reklam har kommit hem om detta och det är precis som du säger, inte mycket att hurra för. Mora Träsk liksom, större B-artister får man leta efter. De har varit där varje år, kanske dags att förnya sig lite? Nåja, skriver mer om det sedan.

 5. Roger skriver:

  Ser också att det snart är dags för årets höjdpunkt: Frösundadagen. Bara en vecka kvar nu. Och du har inte förhandsbloggat om spektaklet. Du brukar ju ha ett och annat att säga om arrangemanget. 🙂

  Ser på http://www.frosundadagen.com att det bjuds på Mora träsk, en trubadur och en flicka med en leksaksapa – jäkla osis att jag jobbar den dagen, annars hade det varit ett perfekt tillfälle att inkassera den där tusende-kommentar-vinsten…

 6. Roger skriver:

  Det brukar ju vara rätt glest med folk på gymmen under sommarmånaderna, folk är ju bortresta eller passar på att vara ute i solen istället. Men gymmet måste ju ändå ha öppet, och då kan de ju lika gärna passa på att locka lite nya kunder med ett sånt erbjudande. Det lär ändå inte bli trångt i lokalerna… Smart, säger jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: