Vatten överallt

Det är vatten överallt utomhus, stora pölar som hindrar en att gå på vägarna. Man är tvungen att balansera på kanten av snö och is som kantar vägarna för att undvika att kliva rakt ner i en sjö. Se bara på bilden nedanför, den visar hur vattnet bildar en sjö precis utanför ingången till en restaurang i Frösunda. Förstår inte varför de som äger restaurangen inte skyfflar undan vattnet. Det går ju knappt att gå där så de lär ju inte få många besökare till restaurangen. Likt förbannat har sjön legat där i några veckor nu, men de kanske inte vill ha några gäster?

En sjö på marken

En sjö på marken

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

3 Responses to Vatten överallt

 1. ThomaS skriver:

  Med bra kängor, vilket är en naturlig skoval i vårtider, är det inget problem att ta sig fram, även om vatten djupet är några centimeter. Dessutom, på bilden finns ju gott om plats om man har förmåga att välja den ”smala vägen”. För resturangens del tror jag hunger får gäster att vada, hellre än att svälta.
  – Vår är vatten värd —

 2. Johan skriver:

  Jag tycker vissa av dina inlägg är ganska komiska. När man läser inlägg som dessa så kan man tro att du är ca 70 år, men sen ser man på din ”om mig info” så visar det sig att du är ganska ung. När is och snö smälter så bildas oftas vatten och det har det alltid gjort. Som man ser klart och tydligt på bilden så är det säkert 60cm brett höger om pölen.

  • Stamgästen skriver:

   Word, Johan! Indignationsnivån på den här bloggen är ganska hög. Ofta underhållande hög. Och ibland skrämmande hög. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: