Flygstopp bra för miljön

Tänk vad tyst och lugnt det är ute nu när det är flygförbud i Sverige. Inga brummande eller dånande ljud som avbryter tystnaden, härligt. Det är så klart tråkigt det som hänt att vulkanutbrottet på Island lamslagit all flygtrafik i flera europeiska länder, men för miljön är detta riktigt bra. Flygplan är ju en av de allra värsta miljöbovarna och eftersom folk flyger som galningar numera till alla möjliga och omöjliga länder så är utsläppen från planens bränsle fruktansvärda för vår miljö. Men nu slipper vi alltså dessa utsläpp. Vulkanutbrottet kanske är naturens sätt att säga ifrån, att det får vara stopp nu på alla utsläpp som det ständiga flygandet ger.

Flygplan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

8 Responses to Flygstopp bra för miljön

 1. Christina Wennborn skriver:

  Tack för ett mycket bra inlägg som bör uppmärksammas !

  Helt klart sker det något på vår himmel som är onaturligt, vårt väder förändras, nya märkliga moln.

  Många nya sjukdomar har gjort sin entré bla mykoplasma, folket är sjuka allt oftare, deta är min övertygelse att här finns en koppling till utsläppen på himlen, det man kallar chemtrail eller kemikalispår som breder ut sig.

  En sak jag noterat i år är att det inte syns mycket av varken humlor eller bin, även att andra insekter verkat minska i antal, hur går det då för fåglar som är beroende av insekter för att föda upp nya kullar ?

  Om bi och humlor utrotas hur ska vi kunna trygga pollinering av viktiga grödor ? vi kommer ju att drabbas oerhört.

  En vännina till mig i Skåne berättar att sparvar försvunnit nästan helt i Skåne, själv har jag märkt att fågelborden dom 2 sista vintrarna gapat allt mer tomma ! Vad är det som händer ?

  Det finns ett samband som jag förstått mellan kemikalieutsläppen på himlen och NATO´s stolleprojekt man kallar ”robotsköld”
  vad ska vi med den till ? Det fins väl inga hot som nödvändiggör detta ? Eller är det en dold agenda av USA för att ta kontroll över vårt väder ? isf på bekostnad av en stor förstörelse och förgiftning av Moder Jord.

  Vi måste gemensamt agera och det nu ! Politiker och ansvariga för förstörelsen bör skyndsamt avsättas och ersättas.

  Vad jag förstått efter att ha sett en svensk film om ödeläggelsen av himmel och jord har förre statsministern och Socialdemokraten Göran Persson ett stort ansvar för det som nu sker, att han i tysthet givit sitt medgivande till denna miljöförstörelse i vårt land.

 2. Lotta skriver:

  Tycker ni att ni hör mycket oljud från flygplanen här i Frösunda? Konstigt att ingen klagar på all biltrafik genom området!

 3. Peter skriver:

  Och du tror inte att en vulkan som spyr ut giftig rök och aska över Europa inte har någon miljöpåverkan?

 4. martre skriver:

  Tycker nog att det är mer synd om islänningarna än något annat. Flygbolagen klarar sig alltid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: