Sommarjobb

Jag tar inte politisk ställning och vet inte hur jag ska rösta i valet, men denna reklam från socialdemokraterna tycker jag är bra. De har satt upp detta budskap i Frösunda:

Sommarjobb

Sommarjobb

Undrar om de har läst min blogg där jag flera gånger klagat på städningen i området, deras budskap är i alla fall klockrent och det vore jättebra om fler ungdomar i kommunen kunde få sommarjobb samtidigt som Frösunda blev renare. Hoppas att de borgerliga som styr kommunen kommer erbjuda fler sommarjobb, förra året var det inte särskilt positivt. En styrande moderat i kommunen använde då uttrycket ”sparvar” för att förklara att det inte är kommunens uppgift att ge ungdomar jobb. Nej, det kanske stämmer men hjälpa till borde de åtminstone när andra kommuner gör det!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

3 Responses to Sommarjobb

  1. Magnus skriver:

    Det hade varit föredömligt om sossarna varit ett gott föredöme och inte spritt en massa affischer över hela stan. Om de hade satt upp dem prydligt hade det väl varit en sak, men många av de där städaffischerna ser stökigare ut än skräpet de klagar på…

  2. Danny skriver:

    Därför man röstar åt vänsterblocket (Socialdemokrater, Miljöpartiser & Vänsterpartister) Mer skatt, bättre välfärd. Det är värt det.

    Alla drar sitt strå till stacken istället för att slåss själva, ensam är inte alltid stark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: