Pinsam reklam

Denna oerhört pinsamma reklam finns att beskåda på en busshållplats i Frösunda. Bondeförbundet, förlåt ”Centern” ska det visst vara numera när detta landsortsparti försöker bli storstadsinriktat och modernt, vill framhäva städning som trendigt och som en stor valfråga. Oj, tror de att vi väljare tycker städhjälp är en avgörande fråga? Det kanske är en stor sak för bönderna, partiets kärnväljare, som har stora ladugårdar att ta hand om. Men vi andra har mer världsliga frågor att ta ställning till när vi ska rösta i höstens val.

Centern

Pinsam reklam från Bondeförbundet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

7 Responses to Pinsam reklam

 1. Bollebyggd skriver:

  Som några dagar senare är överförtjust i att filmen BECK merknadsförs med reklam i Frösunda.

  Ena dagen är reklam fruktansvärt, nästa dag verkar reklam vara uppiggande för frösundas tomma gator.

  • Frosundakillen skriver:

   Du verkar missförstå saker ganska rejält. Det är skillnad på olika sorters reklam.

   Reklam för en film är ett allmänintresse, det kan man knappast säga om propaganda från ett av sveriges fjantigaste partier.

   • Frösundabo sen -98 skriver:

    Självklart är det viktigare att folk får information som hjälper dem att välja rätt film för kvällen än något som hjälper dem att välja rätt parti att leda landet det närmaste fyra åren.

 2. Frösundabo sen -98 skriver:

  Det finns kanske väljare som som tycker att städhjälp är en avgörande fråga. Sen när blev dina åsikter norm för hela väljarkåren?

  Städhjälp är förresten en ytterst världslig sak, skulle jag vilja påstå. Det är ju knappast en andlig fråga i alla fall, även om man kan bli ganska salig av att slippa städa …

  • Frosundakillen skriver:

   Problemet är att Bondeförbundet, oj Centern, tjatar om städhjälp hela tiden. Hela deras politik verkar gå ut på städhjälp, snacka om enfrågeparti.

   • Frösundabo sen -98 skriver:

    Ovanstående affisch är en av fyra och ingår i Centerpartiets kampanj ”Nya företag ger nya jobb”. Primärt handlar denna affisch alltså inte om städhjälp utan om att RUT-avdraget skapar nya företag och därmed fler arbetstillfällen inom denna bransch. Resterande tre affischer kan beskådas på http://www.centerpartiet.se.

    Centerpartiet är inget enfrågeparti men försöker väl hitta sitt sätt att nischa sig, nu när de flesta partier trängs i mitten. Folkpartiet försöker ju t.ex. profilera sig inom skolfrågor.

    • Frosundakillen skriver:

     Och de vill också ta bort lasreglerna vilket knappt några svenskar vill. Och de ligger runt 4% i opinionsmätningarna, ingen vidare lysande framtid….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: