Dyrt med lunch

På restaurangen The Port i Frösunda hänger numera en stor banderoll som berättar att lunchen på restaurangen kostar 75 kronor (avhämtning 65). Vet inte varför de gör så stor reklam för detta, det kan väl knappast vara så att de tror priset är lågt och skulle locka folk? 75 kronor är dyrt för en lunch och det är vad man får betala för en lunch i Stockholm numera. Maten på denna restaurang är dessutom inget vidare. Åt middag där en gång och det gör jag nog inte om. Köttet var segt och blekt, potatisklyftorna till verkade ha värmts upp hastigt direkt från frysen, var bleka och hade inte fått någon stekt yta alls. Så det var ingen höjdare.

Dyr lunch

The Port, ingen restaurang att rekommendera

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

One Response to Dyrt med lunch

  1. Frösundabo sen -98 skriver:

    Jag har aldrig ätit på denna restaurang, så jag kan varken säga bu eller blä. Vad gäller klientelet verkar restaurangen locka till sig besökare från intilliggande områden, gissningsvis tillhörande en annan socialgrupp än de flesta Frösundabor.

    Och apropå lunchpriset läste jag precis innan jag besökte din blogg följande artikel i DN: http://www.dn.se/sthlm/dyrast-luncha-i-stockholm-1.1161439

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: