Pampen har fallit

De senaste dagarna har alla säkert hört att den moderate ledaren i Solna kommun har åtalats för grovt mutbrott i samband med byggandet av Swedbank Arena. Trist att moderaterna håller på med sådana här saker, men det ligger väl i deras partikultur att fiffla och hålla på. Ändå fick moderaterna starkt stöd i Solna i valet i höstas, men det var ju innan problemen med Swedbank Arena visade sig vara så grova som de faktiskt är. Arenan visar sig bli  nästan en miljard kronor dyrare än vad moderaterna lovade från början. Hoppas väljarna tänker ett steg längre i nästa val och inte bara tänker på låga skatter när man röstar utan på att få ett hållbart samhälle utan fiffel och lureri.

Se inslaget från ABC-Nytt här: http://svtplay.se/v/2448689/salminen_atalas_for_grovt_mutbrott

Swedbank Arena

Swedbank Arena, förskönad arkitektbild

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 Responses to Pampen har fallit

 1. ThomaS skriver:

  Som jag förstår är ingen dömd för något ”fiffel”,.utan frågan utreds. Tyvärr är det många i ”beslutande position” som faller i begärlighetens fälla oavsett dom är politiker eller ej. Vilket politiskt parti dom röstar på är inte avgörande. Swedbank Arena kommer med tiden visa sig vara en frangångsrik investering. Men det krävs att den sköts rätt. Å varför skulle inte den bli dyrare än planerat, då de flesta byggen blir det.

 2. Åsa skriver:

  Nej, jag håller absolut inte med om att ”det ligger väl i deras partikultur att fiffla och hålla på”. Nope. Inte alls. Fifflare och idioter är ganska jämnt fördelade mellan alla partier, även bland snälla socialister och kommunister.

  • Frosundakillen skriver:

   Jag är varken höger eller vänster, men faktum är att det finns en ganska dryg partikultur bland moderaterna som pågått många år. Det döljs väldigt bra under ytan genom att man frontar Reinfelt och Borg mot svenskarna, men skrapar man där under så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: