Paketproblemet uppmärksammat i lokaltidningen

Nu har problemet med att postens paketutlämning försvinner från Frösunda uppmärksammats i lokaltidningen. Där tar de upp hur sjukt det är att man inte kan hämta ut paket i ett tillväxtområde som Frösunda där invånarantalet ständigt ökar. Läs artikeln nedan.

Post lägger ner

 

Post lägger ner

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

4 Responses to Paketproblemet uppmärksammat i lokaltidningen

 1. Magnus skriver:

  Precis som Klocktornet skriver så är Solna en liten kommun med goda kommunikationer. Men Solna är också ett av de mest tättbefolkade områderna. Då kan man som invånare faktiskt ställa lite krav på service i sitt närområde. Jag tycker inte det är en bra utveckling att postombud dras in, att apoteken ligger vägg i vägg i centrum men att de som funnits ute i stadsdelarna läggs ned. Inte heller är det positivt att barn i tättbebyggt område åker skolskjuts från en stadsdel till en annan. Solna har en bit kvar att gå innan staden är lika medborgarvänlig som företagsvänlig.

  • Joakim skriver:

   Du har rätt i allt du skriver Magnus. När det gäller posten hos Anton och Elias, numera Marias café så har jag ”ryktesvägen” nu i princip fått det bekräftat att de kraftigt misskött sig på sådan sätt att posten OMEDELBART la ner verksamheten hos dem. Om vi säger så här också, styrelsen i föreningen där Marias café ligger skulle inte direkt kämpa för att behålla deras verksamhet om de skulle få problem. Men allt detta är bara rykten som sagt. Där jag fått informationen i 3:e hand.

   Jag tycker sen att posten skulle verka aktivt för att hitta ett nytt ombud i Frösunda.

 2. Joakim skriver:

  Detta är trist. Men posten uppger att läget var akut, så frågan är vad de menar med det? Kanske var så att Marias cafe inte skött sig och att de inte har förtroende att ta hand om posten?

  Tidigare har det framförts att postens ersättning inte gjorde det värt att driva verksamheten men jag börjar undra om det inte låg annat bakom…

 3. Klocktornet skriver:

  Ja, det är problem när handikappade får det svårare, MEN;
  1) Solna stad är Sveriges till ytan tredjen minsta kommun och avstånden är mycket små, i princip obefintliga och
  2) de offentliga kommunikationerna är förmodligen bäst i Norden.
  3) Vidare, är det ofta (alltid?!) högljudda gnäll på minsta förändring.
  4) Slutligen, nej, Posten är inte, har inte och kommer heller inte att vara bra på att leverera. Detta är icke ett försvar av Posten för de suger på allt vad de gör eller ett angrepp mot handikappade; det är ett angrepp mot aningslösa och vinkelvridande media!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: