Trafik

Undrar egentligen hur mycket trafiken påverkar oss som bor i Frösunda? E4:an går ju ganska nära. Störs dock inte personligen av trafiken, men de som bor närmare Frösundas gräns till motorvägen borde ju höra trafikbullret.

Trafik

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Annonser

3 Responses to Trafik

 1. skytteholmarN skriver:

  Frösundaleden ser jag nog som det största problemet, Då väldigt många männikor vistas längs den leden och det finns väldigt många restauranger med uteserveringar där gästerna störs och knappt kan prata normalt p.g.a allt oväsen från trafiken på frösundaleden. Det är väldigt synd, för att den delen av råsundavägen som frösundaleden går på har också en väldigt charmig atmosfär som övriga råsundavägen men förstörs p.g.a frösundaleden.

 2. Joakim skriver:

  Trafiken är sövande, att ha fönstret öppet är som att ”räkna får”. Jag har inget problem med det, men vissa tycker säkert det är jobbigt. Det är lite om man är van vid att ha absolut knäpptyst eller ej.

  Stänger man fönstrena så är det knäpptyst pga av den goda standarden.

  På andra sidan där balkongen är uppfattar man inte E4:an.

 3. Johanna Graf skriver:

  Luftkvaliteten påverkas vi alla av, även om vi inte bor så nära att vi hör bullret. Solna har så höga halter av farliga småpartiklar i luften (kallas PM10 och kommer från däck och bromsbelägg m.m.) att människors hälsa allvarligt riskeras i närheten av åtminstone tre stora vägar i kommunen. Om partikelhalten är över 50 mikrogram per kubikmeter luft så får människor inte bo i närheten. Då blir det byggstopp. Om halterna är över 35 mikrogram/kubik så måste kommunen mha mätstation uppsatt för att håll akoll på halterna. Det vägrar Solna, trots att det finns många ställen där halterna når över denna gräns också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: