Nytt hotell

Förra veckan togs det första spadtaget för ett nytt hotell som nu byggs vid Swedbank Arena. Hotellet ska bli 94 meter högt och ett nytt landmärke i Solna. Riktigt snyggt kommer det bli, och man kommer se byggnaden tydligt från min bostad här i Frösunda. Det är kul att området här omkring utvecklas med nya bostäder, arena, hotell, tvärbana…. Man bor verkligen i ett framtidsområde!

 

Hotell Arenastaden

Quality Hotel Arena som hotellet kommer heta

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 Responses to Nytt hotell

 1. Joakim skriver:

  Skybaren kommer säkert att vara öppen för alla. Det brukar vara så. Merförsäljning för hotellet, det är en av anledningarna till att ha en skybar och locka fler till byggnaden.. Precis som att hotellens restauranger normalt är öppna för alla gäster.

  En erfarenhet jag har från Shanghai/Kina är att planera besöket till en Skybar i skyskrapa när det är bra väder. Är det mulet är risken att man inte ser något alls stor och besöket meningslöst. En Öl där lär nog bli något dyrare kan man gissa. Men vi får väl se.

 2. Anders skriver:

  Håll tummarna för att planerad Skybar bli tillgänglig för oss alla och inte bara hotellets gäster. Skulle vara schysst att kunna avnjuta lite nightlife i vårt närområde!

 3. skytteholmarN skriver:

  Håller helt med dig. Det enda är att (när man ser på bilden) så hoppas iallafall jag, att det kommer planteras ut lite träd. Annars kommer det se väldigt grått ut på vintrarna och då det inte är sol och blå himmel. Annars älskar jag den framtida arenastaden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: