Trafikkaos

Under sena vardagseftermiddagar råder det nästan trafikkaos här i Frösunda. Trafiken blir ofta helt stillastående när smitande bilister tror de kan komma hem fortare genom att ta en genväg genom Frösunda istället för att åka på E4:an som vanligt. En granne ville att jag skulle ta upp detta på bloggen igen, och det är ett angeläget ämne som jag har skrivit om tidigare. Vet inte vad man ska göra åt smitarna, men en början är ju att berätta för alla er som tror det går fortare att åka genom Frösunda: Det går inte fortare. Det tar snarare ännu längre tid eftersom trafiken blir stillastående här i området och gatorna betydligt smalare än på motorvägen.

Trafik

Bilkö i Frösunda en vardagkväll

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

4 Responses to Trafikkaos

 1. ThomaS skriver:

  Men kära ni, man åker inte genom Frösunda för att komma fortare fram. Man åker där för att det är en vacker och historisk väg. Har man tur kan man få se några pittoreska boende vid vägkanten.

 2. skytteholmarN skriver:

  Och så sitter det bara en person i varje bil som vanligt…

 3. frösundabo skriver:

  Under de senaste veckorna har det varit mycket genomfartstrafik i Frösunda beroende på brobygget på Kolonnvägen. Fr o m idag söndag är det öppet på Kolonnvägen igen.

  • Joakim skriver:

   Ja, som du tar upp så har Kolonnvägen varit avstängd och trafiken letts om genom Frösunda så även om det varit jättebesvärande så var det inte bilisternas fel denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: