Enkät om trafiken

Den senaste tiden har inläggen handlat om vädret här i Frösunda, så det är dags att skriva om något annat. Idag fick jag ett mail från Föreningen Vi i Frösunda som skickat ut en enkät angående genomfartstrafiken i området. Där kan man kryssa i olika frågor om hur man kan minska genomfartstrafiken och vad man tycker om det. Bra initiativ tycker jag. Har ju tagit upp detta om trafiken tidigare i bloggen, skönt att det pågår ett arbete kring denna fråga.

Frösunda Enkät

 

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

One Response to Enkät om trafiken

  1. Kul att du uppmärksammar och uppskattar enkäten! Antar att du är en av de i skrivande stund 160 personer som har besvarat den.

    Det är bra utdelning med tanke på att enkäten inte legat ute ens en dag ännu. Totalt har den gått ut till 550 personer som beställt en gratis prenumeration på Frösundabladet. Svarsfrekvensen ser ut att bli bra alltså – men visst vore det bra om ännu fler deltog.

    Det gör man genom att beställa en gratisprenumeration på vårt nyhetsbrev här: http://www.viifrosunda.se. Inom kort får man då också ett mejl med inbjudan att besvara enkäten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: