Friends Arena?

Blev förvånad då jag på Aftonbladets hemsida idag läste att Swedbank Arena här i Solna vill byta namn. De funderar på att istället heta Friends Arena och anledningen är enligt Swedbank ”den finansiella krisen”. Jag har aldrig tyckt att en nationalarena ska heta likadant som en bank men alternativet, Friends, är ännu löjligare. Varför kan inte arenan heta något storslaget och neutralt, exempelvis ”Sveriges Nationalarena”? Det skulle bli det bästa alternativet eftersom det är neutralt och inte kopplat till något företag eller annan organisation.

Friends Arena

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

3 Responses to Friends Arena?

 1. skytteholmarN skriver:

  Oj, glömde ju en sak. Hörde att dom skulle byta namn till Friends arena för att Swedbank själva inte vill att arenor och pengar ska gå samman så därför har dom ingått ett samarbete med Friends. Tror att swedbank kommer fortsätta att vara en sponsor till arenan men är inte säker.

 2. skytteholmarN skriver:

  Att döpa arenan efter anti-mobbning organisationen är verkligen fint gjort. Vi måste alltid stå emot mobbingen. Att du tycker ‘Friends arena’ är löjligt är bara skrämmande, jag vet inte om du var en mobbare i dina egna skolår men det är inte löjligt ett dugg utan är verkligen något som kan skapa optimism, hopp och sammanhållning i dessa svåra och egoistiska dagar vi är i nu.

  Som svar till Ingemars kommentar så finns där inga svår mer än att han drar alla över en kamm, bara för att du Ingemar kanske vet om någon som kanske är AIKare och mobbar så kan du absolut inte säga att alla är det. Låt mig bara få skratta.

  Och som slutord så får du censurera detta om du vill, det är ju du som styr den här bloggen, precis som Gadaffi gjorde med sitt Libyen. Tack för mig.

 3. Ingemar skriver:

  Är det inte så att mobbare blir AIKare och då kan det vara ett bra sätt att försöka få dem på andra tankar! -Dessutom är väl tanken en slags förbrödring mellan AIK, DIF och Bajen? *L*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: