Rainy days

Det ösregnar just nu ute och det regnade lite igår också här i Frösunda. Jag vet att många tycker det är trist, men jag njuter verkligen av regnet. Det är så fridfullt och lugnt ute och naturen mår jättebra av att få vatten och det blir så grönt och fint. Dessutom slits inte gräsmattan här ute på innegården eftersom man slipper alla som springer runt och nöter ut gräset när det är solsken ute. Har det varit en varm och solig sommar så är gräset helt gult och utslitet på vissa ställen, och det har inte hjälpt att bostadsföreningens styrelse gått ut med varningar i postfacken om att vi ska vara rädda om gräsmattan. Igår kom årets sommarbrev från förenngen och där påpekade de igen att vi ska tänka på att inte slita ut innegården. De påpekade särskilt att bollspel förstör planteringarna. Bra! Äntligen har vi en styrelse som vill få ordning och reda, jag har alltid reagerat över folk som står och sparkar boll här utanför på somrarna, det är väl rena turen att inga fönsterrutor krossats. Vår gård är ingen fotbollsplan! Så det finns alltså många fördelar med regn, passar på att njuta så länge det varar eftersom det hittills varit det enda som stoppat busliv ute på innegården.

Summer Rain

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

4 Responses to Rainy days

 1. Cilla skriver:

  du har inga barn, va? 🙂
  själv älskar jag när det är liv och rörelse utanför, hellre en ful gräsmatta och glada barn än en fin gräsmatta utan barn.

 2. Steve skriver:

  Bollspel och lek hör till gräsmattor, Hoppas att aldrig vår gård blir en trist engelsk trädgård utan barn som har kul

  • Frosundakillen skriver:

   Engelsk trädgård, vad mysigt det låter! Då kanske det blir ännu snyggare här ute, gärna med många väldoftande rosenbuskar med rejäla taggar som håller störande personer borta!

 3. ThomaS skriver:

  Det är mycket ordningsman över ditt inlägg. Men du, är det inte bättre att folk motionerar, har kul och mår bra, än att en gräsmatta slits lite och faktiskt reparerar sig själv.. Att den torkar har ju inget med besökande fötter att göra. Kanske passar er gård för stillsamma Budistiska Munkar. Men då blir det väl gnäll över deras rökelser. Ler.
  Fram för att leva och ha kul, även om gräsmattan blir ful !!!
  Men jag håller med dig om att regnet är välgörande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: