Sandhög

Tidigare i veckan hade någon dumpat en stor sandhög mitt på gatan bland parkerade bilar utanför där jag bor. Undrarde verkligen var den sandhögen kom från men efter två dagar var den borta, lika plötsligt som den hade dykt upp från tomma intet. Någon som vet var sanden kom från och varför?

Sandhög

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

7 Responses to Sandhög

 1. ThomaS skriver:

  Haha. Bråkar dom med dig CJ? Vet att lgh. under den jag köpt är till försäljning. På ena sidan 10 m. till Mälaren och på andra sidan en stillsam lokalgata. Garanterat lugnt. Köp den.

 2. Erik skriver:

  Jag har inte blivit störd en gång under sommaren. Bara folk som njuter av sommaren, grillar och har det trevligt. Du kanske skulle bosätta dig ute på landet så du slipper se folk?

  • Frosundakillen skriver:

   Om du också bor i mitt område så ja, denna sommar har faktiskt varit lugn. Det har inte alls varit lika mycket liv på kvällar och nätter som föregående somrar.

 3. Rgr skriver:

  Sanden ska vara till fotbollsplanen som ska anläggas nedanför din balkong. Alla Solnas ungar ska få använda den fritt, från 6 på morgonen till 23.30 på kvällen. Sju dagar i veckan. 🙂

  • Frosundakillen skriver:

   Haha, det är egentligen inte barnen som stör här ute på gården. Det är de vuxna som på sommarkvällarna grillar och sitter här ute och blir fulla och gapar inpå nätterna som stör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: