Välkomstskyltar

Hösten rullar in och drygt en vecka har gått sedan den nya stationsuppgången till Solna Station öppnat. Jag använder den varje vardag när jag ska åka till jobbet och det fungerar väldigt bra! Det är stort och fräscht och mycket lugnare jämfört med den andra gamla uppgången som är mot Frösundaleden och bussarna, där är det väldigt stressigt med alla som ska till och från tåget. Men det kanske blir fler folk som passerar den nya stationsuppgången med tiden, när folk på allvar börjar flytta in i Arenastaden och Mall of Scandinavia öppnar. Det enda jag har att klaga på är att det är ganska kallt inne i den nya vänthallen, det är ju så stort och luftigt. Men det rättas nog till med tiden. Härligt är det i alla fall att den öppnat, och det finns digitala skyltar som hälsar en välkommen och en ny, stor Pressbyrå har öppnat där också.

Välkomstskyltar

Välkomstskyltar

 

 

2 Responses to Välkomstskyltar

  1. Warbird+ skriver:

    Men SL har glömt att skylta till Frösunda och kommunen har struntat i att bygga gång- och cykelvägen från norra entren över Kolonnvägen som ju är inlagd i stadsplanen. Nu finns bara en brant trappa plus en underdimensionerad hiss som kräver en omväg för att nå; undrar hur man tänkt att uppnå målen för tillgänglighet avseende funktionshindrade? Underkänt om ni frågar mig. Men det är ju jättebra att norra uppgången nu äntligen är på plats!

    • Frosundakillen skriver:

      Håller med om att trappan och uppgången mot stationen är märkligt byggda. Trappan är brant och dessutom borde de ha byggt ut bron över vägen nedanför trappan så att man inte måste gå över gatan bland bilarna varje gång man ska till och från stationen. Inte för att det är mycket trafik just där, men det lär ju öka när allt är klart i området.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: