Ännu ett Sushiställe

Igår fredag föll ett tunt lager snö över Stockholmsområdet. Ingen riktig snö, men lite bättre än det slask som kom i torsdags och som fick många att utbryta att det snöar. Nej, någon riktig snö-vinter är det ännu inte. Annars har det inte hänt så mycket i Frösunda, förutom att ännu ett Sushiställe öppnade för några veckor sedan. Det ligger där den före detta kiosken med caféverksamhet låg, där man förut kunde hämta ut paket. Ägaren av den kiosken försökte få fler kunder genom att starta en salladsbar förra året, men det var knappast lockande och han gick till slut i konkurs.

Varför de nya ägarna valt att starta en sushirestaurang är en stor gåta. Sedan tidigare har vi i Frösunda nämligen ett överflöd av asiatiska matställen som serverar olika varianter av asiatisk mat med det gemensamma att samtliga serverar sushi! Bara några meter från detta nya ställe ligger Sawadee, sedan har vi kinarestaurangen New Port vid rondellen och borta i de nyaste delarna av Frösunda har vi Yummy Kitchen. Alla dessa ställen serverar alltså sushi. Är verkligen längtan efter denna kalla risrätt med fiskbitar så stor i detta område? Personligen längtar jag efter en amerikansk grillrestaurang där man kan få grillat kött med olika tillbehör. Skulle någon få idén att öppna något sådant här så är framgången nog garanterad.

Den nya sushirestaurangen Danang Garden

Den nya sushirestaurangen Danang Garden

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 Responses to Ännu ett Sushiställe

  1. skytteholmarN skriver:

    Du får besöka Råsundas restauranger istället.

  2. R skriver:

    Inget ont om sushi, men det är stor skillnad på sushi och sushi. Här i Hammarby sjöstad finns det också sushiställen i varje gathörn, men bara ett som är riktigt bra. Dyrare än de andra, men tio resor bättre. Förmodar att det är samma sak i Frösunda – kvantitet men lite skralt med kvalitet.

    Du får bli krögare, C. Öppna ett steakhouse. Jag lovar att komma på premiären. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: