Moderata nyheter

Moderaternas nyhetspropaganda i Solna fortsätter. De fortsätter att skicka ut sitt nyhetsblad ”Solna Aktuellt” som vid en första anblick ska få oss att tro att det är neutrala nyheter om Solna. Men det handlar bara om allt bra som Moderaterna och dess allierade gjort för Solna. Normalt tycker jag detta utskick är trams men senaste numret är riktigt bra. Främst eftersom det tar upp de nya tunnelbanestationerna som ska byggas i Solna, nämligen Hagastaden och Arenastaden. Och detta tycker jag, som ni märkt i tidigare inlägg, är väldigt bra! Moderaterna ska ha all credit för att de genomför en utbyggnad av tunnelbanan i Stockholm efter så många år av stiltje. Och extra kul är det förstås att det blir mer tunnelbana i Solna som gör att vår kommun snart har Sveriges bästa kollektivtrafik. Det är nästan så man funderar på att flytta till dessa nybyggda områden när de blir klara! Arenastaden ligger ju granne med Frösunda.

Nyheter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

One Response to Moderata nyheter

  1. skytteholmarN skriver:

    Jag är ingen moderat, men tycker att deras ”nyhetsblad” är intressant att läsa ibland. Som t.ex. nu när dom skriver om allt nytt som kommit och kommer till Solna.

    Tänk bara när t-banan är klar och kanske även en fortsatt utbyggnad av tvärbanan från Solna station har startat till norra Solna?
    Det är sådant som gör att man blir stolt solnabo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: